Stoempbuffet eten zoals in de tijd van toen

Stoempbuffet / De tijd van toen vanaf 20 personen

Wat kan er beter smaken dan goede, ouderwetse boerenkost. Wij bieden jullie dan ook graag dit buffet aan dat doet terugdromen naar de tijd van toen.

Wij starten elk feest met een onbeschreven blad. Wij luisteren naar uw wensen en vertalen dat vervolgens naar uw feest dat uiteindelijk 100% moet zijn zoals u het wil.

Wij stellen jullie hieronder graag een aantal gerechten voor waarmee jullie iets naar eigen smaak en budget kunnen samenstellen. (Deze lijst met gerechtjes is een greep uit de mogelijkheden, maar wij staan steeds open voor jullie suggesties

We maken graag een afspraak en werken daarna een offerte op maat uit.

Stoemp

Vleesgerechten

Dessertjes

Omdat elk feest en iedere gelegenheid anders is hechten wij groot belang aan Uw wensen. Beschouw de voorgestelde menu's dan ook als voorbeeldmenu's. Op basis van Uw vragen en suggesties werken we graag iets uit dat 100% aan Uw wensen voldoet. Aarzel niet om ons te contacteren!

Eating out at home

Koken en eten staat voor ons gelijk aan gezelligheid, sociaal zijn en verwennerij.

Samen aan tafel zitten met je gezin of met vrienden, hoort een moment van rust en ontspanning te zijn.

Contactgegevens

Eating out at home
Mijlstraat 132, 2570 Duffel
Tel: 015/63.77.60

Bel ons op: 015/63.77.60

U kan ons steeds vrijblijvend bellen voor meer informatie. Zijn we er even niet, misschien staat er net iets op het vuur, laat dan aub uw boodschap achter. Of gebruik ons contactformulier. Wij contacteren u binnen de 24 uur.